Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Aktorius Giedrius Savickas: „Velniop, valgykit, tas bandeles, jei be jų jaučiatės blogai“

Tauragės visuomenės sveikatos biuras trečiadienio vakarą tauragiškius sukvietė į Bendruomenių namus susitikti su Lietuvos teatro, kino ir televizijos aktoriumi Giedriumi Savicku. Nors ir ne sveikatos specialistas, žodžio kišenėje neieškantis svečias puikiai prisitaikė prie organizatorių pasiūlytos temos „Per juoką į geresnę sveikatą“.

Gausiai susirinkusiems tauragiškiams aktorius Giedrius Savickas smagiai pasakojo savo ir ne savo gyvenimo istorijas paliesdamas sveikos ir nesveikos mitybos, žalingų įpročių, fizinio aktyvumo temas. Subtilūs, o kartais ir aštrūs svečio juokeliai sausakimšą bendruomenių namų salę ne kartą privertė kvatotis. Šmaikštaudamas jis priminė senas geras gyvenimo tiesas, kalbėjo apie tai, kas svarbiausia, kad mes ir mūsų artimieji jaustųsi laimingi. Susirinkusieji gavo ir patarimų: dažniau aplankyti tėvus ar bent paskambinti jiems, nepamiršti sportuoti, sakyti komplimentus ir prajuokinti mylimą žmogų. G.Savickas tikino, kad jei žmona nebesijuokia iš savo vyro juokelių, o kvatoja pajuokavus svetimiems, tai jau esą nieko gero. Ir dar – jei atsisakęs bandelės žmogus jausis blogai, tai – „velniop, valgykit tas bandeles“.

Renginį organizavęs Tauragės visuomenės sveikatos biuras nesuklydo šį susitikimą surengęs didžiojoje bendruomenių namų choreografijos salėje – žmonių atėjo labai daug. Buvo ir nemažai jaunimo. Ir klausimų svečiui jie turėjo įvairių: apie meilę,  „chebras“, svajones ir t.t.

Nebe pirmą kartą Tauragėje lankęsis G.Savickas po renginio liko nakvoti mūsų mieste. Šiandien jis dalyvauja Tauragės visuomenės sveikatos biuro surengtoje konferencijoje „Sakau taip blaiviam gyvenimui“. Konferenciją, kaip ir vakarykštį susitikimą su aktoriumi, moderuoja Algirdas Šaulys.

 

Daiva ŽEBELIENĖ

Rekomenduojami video