Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Kavoliškio kaimo bendruomenės jubiliejuje – šventė iki paryčių

Kavoliškio bendruomenės 15-ojo gimtadienio šventėje buvo visko: žaidimų, sportinių varžybų, meno kolektyvų pasirodymų, šokių, dainų, daug svečių ir padėkų kavoliškėnams.

Renginį vedė bendruomenės pirmininkė Danutė Kirstukienė ir bendruomenės narys Valerijus Rancevas. Šventėje linksimo Bajorų kultūros centro lėlių teatras ČIZ improvizuotu lėlių spektakliu vaikams ir ne tik jiems, „Nešpėtni bernai“, Visagino merginų šokių grupė „Arabeska“ , Žiobiškio folkloro ansamblis „Vengerinė“, Pandėlio – „Sadulala‘‘, Kavoliškio moterų vokalinis ansamblis „Laukupė“, Biržų armonikieriai Gediminas Čirgelis ir Jonas Paužuolis.

Važiavimo paspirtukais varžybose dalyvavo per 20 vaikų. Visi jie buvo apdovanoti prizais ir skaniais ledais. Daug dėmesio pritraukė naktinio krepšinio 3 prieš 3 varžybos. Jų organizatorių nuogąstavimai, kad dėl Eurolygos varžybų krepšininkai gali nesusirinkti nepasitvirtino.

Pasivaržyti ir palaikyti savų komandų prigužėjo beveik pilna Technologijos, verslo ir žemės ūkio mokyklos sporto salė. Užsiregistravo septynios komandos. Po atkaklios ir permainingos kovos pirmąją vietą ir varžybų nugalėtojų, Lietuvos kaimo sporto ir kultūros asociacijos „Nemunas“ taurę, iškovojo „Vėjas“: Deividas Matiukas, Vytas Dagys ir Redas Matuzonis. Antrosios vietos taurę laimėjo „Kavoliškio „Žalgiris“ (Antanas Tigrūdis, Orestas Šnioka, Vitalijus Grigorjevas ir Augustinas Bukas). Trečiąją vietą užėmė „Bajoriškiai ir KO“ (Almantas Matiukas, Modestas Matiukas, Žilvinas Sakalys ir Saulius Daugelė).

Tritaškių ir baudų metimų konkursuose taikliausi buvo „Kavoliškio vilties“ komandos žaidėjas Svajūnas Aleksiejus ir Ž. Sakalys iš „Bajoriškių ir KO“. Naudingiausiuoju varžybų žaidėju pripažintas V. Dagys. Jauniausiojo varžybų žaidėjo diplomu apdovanotas Normantas Šilanskas („Blažinės vilkai“). Varžybų senjoro diplomas atiteko Jonui Aleksiejui („Kavoliškio viltis“).

Naktinis krepšinis užtruko iki paryčių, mat komandos namo pradėjo skirtytis beveik švintant – apie 3 val. ryto.

Rekomenduojami video