Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Smaližių rojus: pasigaminsite vos per kelias minutes

„Kepdavom juos nuo vaikystės, pas mus namai dažnai kvepėdavo vanile, nes nebūdavo nei vienos šventės, kad nekeptume šio gardumyno.

Man šie vafliai skaniausi senoje močiutės vaflinėje”, – tikina tinklaraštininkė Rita.

Vafliams reikės: 200 g. sviesto, 5 kiaušinių, pusę puodelio cukraus (puodelis 250 ml., mėgstantiems labai saldžiai dėkite daugiau), 1 puodelio miltų (matuokite tuo pačiu puodeliu), pusę šaukštelio vanilinio cukraus.

1. Ištirpinkite sviestą ir palikite atvėsti.

2. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vanile, pilkite atvėsusį sviestą ir po truputį maišydami į masę sijokite miltus. Tešla turi išeiti vidutinio tirštumo.

3. Įkaitiname vaflinę ir dėkite po pilną šaukštą tešlos. Nepridėkite per daug, nes išbėgs pro šonus. Kepame kol paruduos ir susukame dar karštus. Vafliai pastovėję per naktį suminkštėja ,bet skoniui nekenkia.

Rekomenduojami video