Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaPatarimaiKultūraSveikata Regionai
Atskirk pelus nuo grūdų
Bendruomenės
Dievo žodis
Konkursai
Kultūra
Langas
LKBK – mūsų nepriklausomybės šauklys
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Į pajūrį – traukiniu

Keleivių vežimo geležinkeliais bendrovė „LTG Link“ jau aštuntą sezoną suplanavusi vykdyti jungtines savaitgalio keliones į šalies pajūrio kurortus. Šiemet „Pajūrio ekspreso“ reisai startuos gegužės 31 d. ir bus vykdomi iki rugpjūčio 25 d.

Bilietų prekyba į pirmus „Pajūrio ekspreso“ traukinius jau prasidėjo. Keleivių itin pamėgtais jungtiniais traukinių ir specialių autobusų reisais bus galima vykti tarp sostinės ir Palangos, Nidos, Preilos, Pervalkos bei Juodkrantės.

Keliaujantys į Palangą iš traukinio į specialų autobusą persės Kretingos geležinkelio stotyje, į Neringos miestelius – Klaipėdos geležinkelio stotyje.

Bilietų kainos išlieka tokios pačios, kaip ir pernai – tęstinio maršruto standartiniai antros klasės bilietas iki Palangos kainuos 27,2 euro, iki Nidos – 28,3 euro. Į bilieto kainą įskaičiuoti kelionės traukiniu, autobusu, keltu bei ekologijos mokesčiai Neringoje.

„Pajūrio ekspresas“ – tai įdomi alternatyva kelionei automobiliu, kai tikslą pasiekti galima nevairuojant, negaištant laiko spūstyse, degalinėse ar eilėse prie kelto, taip pat atvykus į poilsio vietą nereikės rūpintis automobilio parkavimu kurortuose.

Rekomenduojami video