Quantcast
ŠalyjeVerslasŪkininkų žiniosTechnikos kiemasSodybaKultūraPatarimaiSveikata Regionai
Atskirk pelus nuo grūdų
Bendruomenės
Konkursai
Kultūra
LKBK – mūsų nepriklausomybės šauklys
Moters pasaulis
Naujienos
Nuomonės
Patarimai
Šalyje
Sodyba
Sveikata
Technikos kiemas
Ūkininkų žinios
Verslas
Regionai
Alytaus
Kauno
Klaipėdos
Marijampolės
Panevėžio
Šiaulių
Tauragės
Telšių
Utenos
Vilniaus
Rubrika
Nulipdė „trikojį“

Panevėžiečiai įrodė, kad kovotojams su greičio mėgėjais ir eismo taisyklių pažeidėjais nestinga nei išradingumo, nei humoro jausmo. Lygiai prieš savaitę Panevėžyje, Pušaloto gatvėje išdygo iš sniego suformuotas „trikojis“, praneša portalas 15min.lt.

Sukurti tokią nuotaikingą staigmeną miesto vairuotojams sumanė greta gyvenantys žmonės. Vėlų praėjusios savaitės trečiadienio vakarą socialiniuose tinkluose pradėjo plisti nuotrauka, kurioje užfiksuotas iš sniego nulipdytas „trikojis“. Policijos naudojamos greičio matavimo priemonės kopiją sukūrė panevėžiečiai.

„Trikojis“ buvo pastatytas Pušaloto gatvėje ir „fiksavo“ nuo Nemuno gatvės atvažiuojančius vairuotojus. Tiesa, priešingai nei tikrasis policijos naudojamas „trikojis“, šis sniego kūrinys buvo pažymėtas ant viršaus mirksinčiu žibintu, tad vairuotojai galėjo jį pastebėti iš tolo. Toks panevėžiečių išradingumas „Facebook“ grupėse sulaukė šimtų reakcijų. Kai kurie juokavo, kad toks „trikojis“ vietoje protokolo už greičio viršijimą pažeidėjui „išrašo“ sniego gniūžtę.

VL

Rekomenduojami video